Maatwerk

Innovatieve oplossingen-op-maat voor machinebouw

Heeft u een ontwerp klaarliggen en zoekt u een constructiebedrijf dat dit unieke product voor u kan maken?

Of misschien heeft u een nog niet vastomlijnd idee voor een machine of product en zoekt u een bedrijf dat de volledige mechatronica voor zijn rekening neemt?
Eén ding is zeker: u komt bij DDMW voor maatwerk.

 

Boven de tekentafel én op de werkvloer

Door jarenlange ervaring in denken én doen, kunnen wij een perfecte oplossing bedenken voor uw probleem. Wij zijn niet alleen uitvoerders, wij kijken naar het product in combinatie met het proces: hoe maken we dit efficiënter? Optimaliseren, daarin ligt onze kracht.

 

De basis van elk geslaagd project

Wie voor DDMW kiest, kiest voor een creatief en punctueel proces. Creatief in de ontwikkeling, door buiten de gebaande paden te gaan: dit is misschien al goed, maar hoe kan het nóg beter?

En punctueel in de uitvoering: secuur werk leveren én volgens een strakke planning, zodat de levering op de afgesproken tijd plaatsvindt.
Grootste pre volgens klanten: ‘DDMW komt zijn afspraken altijd na’

 

Van engineering tot uitvoering

Een goed ontwerp begint met een duidelijke 3D-tekening. Daarvoor werkt DDMW met het softwareprogramma Solid Edge.
Uiteraard zetten we dit 3D-ontwerp om in een 2D-tekening, voor de constructie van uw product of machine. Op de werkvloer is ons basismateriaal staal, maar wij ontwikkelen ook producten van rvs en aluminium. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

 

IMG-20180605-WA0000.jpg

 

DSC03882.JPG